Een eenvoudige sleutel voor laser ontharing onthuld

Voorafgaand aan de behandeling raden aan wij u dan ook om toepassen te maken van ons GRATIS en vrijblijvend intake gesprek betreffende een met onze huidtherapeuten.

Ongewenste haargroei was in een Egyptische Oudheid weet ons geval. Hiërogliefen laten ons gadeslaan dat een dames aan het hof over een farao’s gemakkelijk, haarloos en opgeruimd zouden bestaan.

Op fundering hiervan kan zijn men patiënten exclusief kunnen veven voor het permanent verwijderen betreffende overbeharing op het lichaam.

Laserontharing is ontharing door remedie aangaande laserlicht. Dit kan zijn sterkte welke is geleid via het pigment over de hoofdharen. In de haarwortel wordt deze energie omgezet in warmte en geraken haarwortel en haarzakje lichaam verbrand en dus vernietigd.

Nee, een haarzakjes die volledig vernietigd bestaan mogen geen haar verdere produceren. U kunt uitgaan van circa 85% haarreductie. Verdere dan dit kan zijn ook niet realistisch teneinde te wensen. Onder de huid uithangen immers duizenden haarzakjes die ‘slapen’ ofwel slechts lichte donzen hoofdharen vervaardigen.

op jouw rug zit en je er zelf niet bij kan, mag Praktijk voor huid en vitaliteit Bagus je behulpzaam bestaan. Kom eventjes langs in een praktijk en wij doorspreken de opties.

Een HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten aangaande Cosmetique Totale horen de medische ELOS technologieen toe, zodat u snel en voorgoed verlost raakt met vervelende haargroei.

hoofdharen duurzaam weg te krijgen, is het benodigd teneinde dit haarzakje én een haarwortel te vernietigen. Als beide bestaan vernietigd, kunnen geen andere haren geraken aangemaakt. Het haarzakje wordt vernietigd via middel over de laserpuls.

Bent u dan ook hier dit scheren en harsen ook zo zat? Gooi vervolgens nu de scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf meteen kunt u dan ook haarloos via het leven!

Vanwege personen welke extra behaard zijn, is scheren welhaast een dagtaak. Dit kan een bron betreffende frustratie vormen. Zulke mensen kunnen afwegen om te kiezen wegens permanente ontharing. Dit kan door geneesmiddel met ons IPL- ofwel Laserbehandeling. In deze blogpost leg je uit hoe deze behandelingen werken en wie dit meeste passend kan zijn voor elk van een behandelingen.

Velthuis kliniek biedt tevens abonnementen aan voor laserontharen. De huidtherapeute mag op deze plaats tijdens de consult meer informatie over geven.

Ja, tijdens een gehele behandelperiode mogen de haartjes geschoren geraken. Het kan zijn slechts belangrijk het u in deze tijd een hoofdharen ook niet harst, epileert of ons ontharingscrème aangewend.

Met een laserapparaat wordt daar een bijzonder krachtige lichtstraal uitgezonden. Het laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het enkel wordt opgenomen via dit pigment over het haarzakje. Hierdoor raakt de laser ontharing huid niet weerbarstig maar wel dit haarzakje, zodat er nauwelijks haartje verdere uit mag groeien.

Een echt resultaat zijn enkele behandelingen benodigd betreffende tussenpozen van enkele weken. Hoofdharen doorlopen een cyclus.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een eenvoudige sleutel voor laser ontharing onthuld”

Leave a Reply

Gravatar